En estos dies on per diversos motius s’ha parlat tant de la gastronomia i de la importància de les dietes sanes i equilibrades, la Regidoria d’Educació vol ressaltar les virtuts de la cuina callosina, natural i artesana (casolana, mediterrània i tradicional) i del menú que en l’Escola Infantil Municipal s’oferix diàriament.
Per a això, l’equip responsable del menjador compta amb assessorament dietètic de l’àrea de pediatria a l’hora de dissenyar els menús i un total de huit professionals s’ocupen de l’atenció dels xiquets i de les condicions higienicosanitàries, potenciant la seua dimensió educadora, i generant hàbits d’alimentació i higiene saludables que perduraran al llarg de tota la vida.
Un dels objectius prioritaris del menú escolar és fomentar el consum d’una dieta equilibrada, per mitjà de la varietat d’ingredients, preparacions i textures, donant major importància als aliments més conflictius en la dieta dels més xicotets -llegums, peix, fruites i verdures-. “Olleta, arròs en peix, potatge de llegums, putxero...” són plats estrela al llarg del mes, elaborats amb
productes frescos que diàriament s’adquirixen en els nostres comerços.
Des de l’equip format per les professionals de l’Escola Infantil Municipal s’entén el menjador escolar com un servei educatiu que complementa la labor del centre docent, desenvolupant hàbits i actituds saludables en l’alumnat en relació amb la nutrició, que previndran malalties com l’obesitat, problemes cardiovasculars… i és per això que la seua màxima prioritat siga garantir una dieta sana i equilibrada; oferint també menús alternatius per a aquells comensals que, per prescripció mèdica, requerixen una dieta especial o presenten intolerància a alguns aliments.
En conjunt, un còctel elaborat amb un ambient acollidor, professionalitat, unes gotetes de disciplina i plats que a més d’agradables són nutritius, i l’èxit està servit BON PROFIT!!!!....
Per a això, l’equip responsable del menjador compta amb assessorament dietètic de l’àrea de pediatria a l’hora de dissenyar els menús i un total de huit professionals s’ocupen de l’atenció dels xiquets i de les condicions higienicosanitàries, potenciant la seua dimensió educadora, i generant hàbits d’alimentació i higiene saludables que perduraran al llarg de tota la vida.
Un dels objectius prioritaris del menú escolar és fomentar el consum d’una dieta equilibrada, per mitjà de la varietat d’ingredients, preparacions i textures, donant major importància als aliments més conflictius en la dieta dels més xicotets -llegums, peix, fruites i verdures-. “Olleta, arròs en peix, potatge de llegums, putxero...” són plats estrela al llarg del mes, elaborats amb
productes frescos que diàriament s’adquirixen en els nostres comerços.
Des de l’equip format per les professionals de l’Escola Infantil Municipal s’entén el menjador escolar com un servei educatiu que complementa la labor del centre docent, desenvolupant hàbits i actituds saludables en l’alumnat en relació amb la nutrició, que previndran malalties com l’obesitat, problemes cardiovasculars… i és per això que la seua màxima prioritat siga garantir una dieta sana i equilibrada; oferint també menús alternatius per a aquells comensals que, per prescripció mèdica, requerixen una dieta especial o presenten intolerància a alguns aliments.
En conjunt, un còctel elaborat amb un ambient acollidor, professionalitat, unes gotetes de disciplina i plats que a més d’agradables són nutritius, i l’èxit està servit BON PROFIT!!!!....
No hay comentarios:
Publicar un comentario