8.9.10

Èxit del primer festival “Callosa al Carrer”



Callosa al Carrer és un festival organitzat pel col·lectiu l’Empelt (www.lempelt.org) que va oferir cultura, art i espectacles al carrer, combinant-los amb degustació de tapes i una exposició de botigues Outlet amb productes amb importants descomptes. Totes les botigues i els negocis d’hosteleria que van participar són d’empreses de Callosa.

Els espectacles vam comptar amb l’assistència al llarg de tot el dia 4 de setembre de multitud de persones que mostraven el seu entusiasme de poder gaudir i participar al carrer en un festival nou, que amb aquesta primera edició ha ofert: Balls tradicionals (Ball dels Nanos i Ball de les Danses de Sant Jaume), Timbalada, jocs i tallers infantils, música en directe (Jazz, Cabaret, Dolçaines i Tabals amb la Colla el Pinyol), Muixeranga i creació d’una torre humana,... Tot envoltat d’un ambient festiu que ha aconseguit arribar a gent de totes les edats.

El col·lectiu l’Empelt mostra la seua gratitud a tots els participants i assistents, ja que l’objectiu del festival era el d’acostar la cultura i l’art a tot el poble, al temps que estimular l’economia dels negocis del poble amb aquest nou aparador.

El festival es va celebrar durant tot el dia de forma ininterrumpida a la Plaça del Convent, que a l’hora de les diverses actuacions estava plena de gom a gom.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, el col·lectiu l’Empelt té l’objectiu de continuar realitzant el Callosa al Carrer per al 2011, per a que aquest festival es consolide i siga un referent de la cultura popular al carrer, i ajude a fer créixer l’economia del poble.

No hay comentarios: