8.9.10

Deu anys de sentiment madridista a Callosa

Ex jugador del Real Madrid junto a los representantes de la Peña madridista


El dissabte 28 d’agost, va tindre lloc al Restaurant La Cascada, Casa Federico d’Algar, la celebració del dècim aniversari de la “Penya madridista de Callosa d’En Sarrià”.

Per a este dia tan assenyalat per al madridisme callosí, es comptà amb la presència de Paco Bonet, ex jugador del Reial Madrid i representant del club merengue.

L’alcalde de Callosa d’En Sarriá, Batiste Saval, tampoc volgué faltar a la cita. I es que deu anys de dedicació, afició i treball per part de moltes persones de la junta de la penya, valien la pena.

En l’acte es comptà, tambè, amb la presència dels representants d’algunes penyes madridistes de la provincia, que volgueren fer costat en este marcat aniversari. Les penyes “Jóvenes de San Vicente del Raspeig”, “Penya San Vicent del Raspeig” i “Los Amigos” de Benidorm, entregaren un recordatori de presència i suport ens els deu anys d’història.

El president de la penya madridista de Callosa, Mariano Muñoz, volgué agraïr la presència als prop de 50 assistents que pogueren compartir, disfrutar i celebrar el aniversari de la primera década de la “Penya Madridista de Callosa d’En Sarrià”. Tampoc va voler oblidar als 41 socis que componen la penya en l’actualitat i que acudixen cada partit del Reial Madrid a la seu social que podem trobar en el Bar Pere de la localitat.

No hay comentarios: