18.9.09

L’ Escola Infantil Municipal de Callosa d’en Sarrià comença el curs 2009-2010

18/09/09, Callosa d´en Sarrià

L’ Escola Infantil Municipal de Callosa d’en Sarrià comença el curs 2009-2010. Després d’haver finalitzat les obres de millora i condicionament del centre iniciem el període amb un total de 68 llocs escolars. Durant aquest curs, el centre compta amb servei de menjador, autobús, formació i atenció de pares, psicòleg i fisioterapeuta, equip educatiu, impartit pel personal del centre. L’Escola també compta amb un ventall d’activitats molt ampli per tal de desenvolupar la psicomotricitat, el pensament lògic i matemàtic, la música i un llarg etcètera d’aspectes presents en el desenvolupament dels xiquets d’aquesta edat.
Segons la Regidoria d’ Educació és esta diversificació la que converteix a l’ Escola Infantil de Callosa en una de les escoles amb oferta de recursos més àmplia i variada de tota la província. Com a novetat aquest any s’ha obert un aula denominada per la Conselleria d’ Educació com “aula mixta”, ja que aglomera un total de 15 xiquets amb edats compreses entre 1 i 2 anys. Els xiques que conformen l’aula han sigut seleccionats atenent a la data de naixement i al nivell maduratiu d’aquestos, amb la qual cosa s’ha conformat un grup molt homogeni amb el qual, tant la Regidora d’ Educació Mª José Fernández com el personal del centre es troben molt satisfets.
L’Escola també compta amb un blog
http://www.escolainfantilmunicipalcallosa.blogspot.com en el qual les famílies podran seguir de prop els progressos dels seus fills i estar al corrent d’altres aspectes de la vida del centre. Aquest any, les activitats que es desenvoluparan a les aules partiran de la família de cadascun dels xiquets i a més per primera vegada l’escola celebrarà “El dia dels Avis”; tot això sense oblidar altres activitats al voltant d’aspectes tan arrelats en la vida a Callosa com són els Moros i Cristians, el Nadal, la Pasqua,etc.

No hay comentarios: