27.9.12

Entrevista: Daniel, en representación del Colectivo L´Empelt

En esta ocasión hemos querido tomar el pulso a uno de los movimientos juveniles de la comarca, concretamente a L´Empelt de Callosa d´enSarrià.
D´ACI:   Hola Daniel, gracias por estar con nosotros. Antes de empezar, ¿podrías decirnos que es exactamente L´Empelt?
- L’Empelt és un col•lectiu format per gent amb diferents inquietuds i que trobem en aquesta organització un lloc on portar a terme les nostres idees. Idees que sempre tenen un caràcter cultural o lúdic-cultural i que intentem portar a terme el millor que podem i sabem. Fem des de rutes senderistes fins a jornades d’Història contemporània.
D´ACI:    ¿Cuantas personas participan actualmente en vuestro colectivo?
- Això és difícil de desxifrar, doncs cadascú aporta el que pot i quan pot. No sempre som la mateixa gent per a realitzar les activitats que programem. Simplement algú aporta una idea i la resta, si ens agrada, la recolzem i la portem endavant. Per això quan més gent siga’m més idees tindrem i més fàcil serà dur-les endavant. Des d’ací anime a qualsevol persona interessada en assistir a les nostres reunions per a conèixer-nos. Podeu contactar amb nosaltres al correu del col•lectiu: lempelt@gmail.com
D´ACI: Hace un par de semanas llevasteis a cabo un año mas Callosa Al Carrer ¿Podrias contarnos como fue este año?
- Doncs aquest any ha tingut encara més èxit que l’any passat. Des de l’Empelt volem agrair a tot el poble i als visitants per la seua resposta, així com a totes les empreses i negocis col•laboradors, sense oblidar aquells que van participar directament de la festa posant el seu granet d’arena eixedia al Convent.
   D´ACI:  Pero supongo que para hacer todo eso se necesita contar con recursos. Hemos visto que teneis patrocinadores. Vamos a animarlos un poco ¿que hay que hacer para participar como sponsor en próximos eventos? ¿y que nos costaría hacerlo?
- Clar, els recursos són necessaris. Nosaltres no fem res més allà dels recursos que aconseguim gràcies a la col•laboració de molts dels negocis del poble. Diguérem que les empreses més grans fan una aportació per a patrocinar aquelles actuacions que més els agrada, i les més menudes amb el que poden, ja siguen diners o en espècies. Després estan els negocis de restauració que posen les paradetes per al Concurs de Tapes i que tantes tantriomfant en Callosa al Carrer. També hi han donacions anònimes de persones que els agrada Callosa al Carrer. I per últim, i per a barrejar-ho tot i donar-li el que nosaltres considerem enriquidor, des de l’Empelt aportem, gràcies a aquestes aportacions, la part festiva-cultural per a que callosins, callosines i visitants, grans i menuts, passem un dia divertit, junts i al carrer.
Per a participar d’esta festa és molt fàcil, no méss’han de posar en contacte amb el col•lectiu l’Empelt per correu electrònic i nosaltres ja els mantindrem informats/des de tot. De fet en agradaria que per a properes edicions els negocis de Callosa s’animaren molt més i isqueren a participar d’aquesta gran festa a la Plaça del Convent.
Fins a la pròxima. 

¿Formas parte de algún otro colectivo? ¿te gustaría contarnos que haceis? ¡Contactanos a nuestro correo electrónico  daci.noticias@gmail.com  y daros a conocer!

No hay comentarios: