3.11.10

Festa Homenatge persones majors de Callosa


Diumenge passat 31 d’octubre es va celebrar en la Llar del pensionista la festa homenatge a les persones més majors de Callosa, organitzada per la Junta rectora de la Llar del pensionista i amb la col.laboració de la regidoria de la Tercera Edat. Les persones que van rebre l’homenatge van ser: María Galiana Roig, Josefa Benimeli Sales, Josefa Gregori Plana, María Cortés Mestre, Fernanda Berenguer Blanquer, Manuela Galiana Guardiola, María Plana Espasa, Vicenta Juan Plana, Isabel Llopis Ripoll, Inés Berenguer Beltrán, Francisco Berenguer Pallarés i Vicente Ponsoda Sanchis.

La festa va comptar amb l’actuació de la rondalla i cor La il.lusió. També cal destacar la interpretació de José Calvo i Luis Blasco que van a eixir a cantar “unas columbianitas” tal com van anomenar ells a unes cançons tan gracioses que van fer riure a tot el públic en general.

En paraules de la regodira Mª José Fernández va ser una festa molt emotiva i entranyable tant per als homenatjats com per als seus familiars i totes les persones que van acudir a l’acte.

No hay comentarios: