2.10.09

EL AYUNTAMIENTO INFORMA

SUBVENCIONS PER ALS ALUMNES DE L’ESCOLA INFANTIL
DE CALLOSA D’EN SARRIÀ

Des del curs escolar 2005/2006, és ja habitual que els alumnes de l’Escola Infantil Municipal reben des de la Conselleria d’Educació un bo ajuda per a l’escolarització.
En aquest curs escolar, a causa d’un increment de sol·licituds, ha sigut necessari adaptar per part de la Conselleria, la subvenció màxima prevista en l’orde de la convocatòria, al nombre d’alumnes amb dret a aquesta.
Aquest resultat ha provocat una diferència de 31,58 € /alumne/mes a pagar per part dels pares.
Com que considerem que la dita quantitat significa un desembossament mensual important per a les famílies, i tenint en compte que els preus de l’Escola Infantil estan congelats des del curs 2007/2008, l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià junt amb la Regidoria d’Educació realitzaran un gran esforç de caràcter econòmic , subvencionant el 50 % de la diferència i assumint el 100% del mes de setembre/09.

La Regidoria d’Educació de Callosa d’en Sarrià repartirà ajudes per a material escolar

Iniciat ja el curs escolar 2009/10 i una vegada coberta l’ajuda per a la compra de llibres de text, des d’aquesta Regidoria d’Educació es repartirà un bo/xec per a l’ajuda en material escolar/material d’aula, a tots els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària. D’aquesta forma es complementa el ja rebut bo/llibre entregat a tots aquests alumnes tant per part de la Conselleria, com de l’Ajuntament.

No hay comentarios: