17.4.09

Formació de Persones Adultes

17/04/09, Callosa d´en Sarria

El passat dia 2 d’Abril , els alumnes de Callosa d’en Sarrià , juntament amb els pobles de la Nucia, Altea, la Vila i Calp, van assistir a la trobada d’escoles d’adults de la Marina Baixa que aquest any s’ha celebrat a Bocairent.
Les mestres del Centre Nou de Callosa van acompanyar els alumnes i van gaudir amb ells de la història i els monuments d’aquest poble tan antic i peculiar. La regidora d’educació María José Fernández va mostrar la seua satisfacció per l’harmonia de la jornada i ,a més, es va delectar d’un dia molt cultural i entretingut en companyiade tots els alumnes.
D’aquesta visita destaquem com a centre d’interés cultural: l’església d’estil Barroc, perfectament conservada, amb una capella considerada com la capella Sixtina de la Comunitat Valenciana ; a més, el barri antic, d’estil àrab amb carrers estrets pels quals sembla que no han passat els anys; i les covetes dels moros que excavades en la pedra resulten molt curioses i pel seu difícil accés són una aventura per a recordar.

No hay comentarios: