28.11.08

Artículo de opinión. HUMOR BRITÀNIC


28/11/08, Callosa d´en Sarria

Por Vicent Llobell i Bertomeu
Regidor del BLOC a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

Ja sabem que els britànics tenen un sentit de l'humor "una mica especial"A veure què vos sembla aquest acudit:
Va un conseller d'educació i es gasta 3 milions d'euros amb la tossuderia que es faça la Ciudadania en anglés. En canvi diu que no hi ha un cèntim per a ampliació de plantilles, reduir la massificació escolar, contractar professors de suport, i posar tot allò que fa falta perquè l'educació pública continue sent un referent de qualitat. És a dir, tot allò que se li està reclamant des de fa anys.
Vos ha fet gràcia? ... Això és el que té l'humor britànic.
A Font de Mora, a Camps i al nostre Batiste Saval es veu que sí que, fins ara, els ha fet riure. Però els dos primers ja diuen que van a negociar, ara que ja s'han burlat prou de nosaltres, una moratòria amb els sindicats sobre l'aplicació de la famosa assignatura en anglés. Una moratòria? Això vol dir una retirada dissimulada? Però, i els 3 milions de la broma, com ens els restitueixen?
Batiste va rebre l'alumnat de l'IES i els va donar una lliçó de paternalisme: que si llibre de text de Ciudatania en anglés, que si una Selectivitat menys dura, que si suport a una Universitat pública de qualitat etc. Doncs bé, que agafe tot això i ho pose en una moció amb arguments i propostes d'actuació per a aconseguir-ho, ho porte a un plenari i després que ho envie als seus correligionaris per tal que ho posen en pràctica, a veure si encara li podem treure una miqueta de profit a eixos tres milions que han llençat a la paperera.
Ah. El dia 29 de novembre, per la vesprada, des de la Plaça de Sant Agustí de València els valencians ens deixarem de monsergues britàniques i donarem una mostra de com és el més contundent humor de la nostra terreta.
L’AMPA de l’IES de Callosa posa un autobús per a aquells qui hi vulguen anar. PROU DE BURLA.
Allí ens veurem.

No hay comentarios: