14.11.08

Artículo de opinión . Colónia Callosina 2008

El passat diumenge dia 9, com cada segón diumenge de novembre i un mes després de les festes de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, la colònia callosina a València també va celebrar la seua festa en honor a la Mare de Deu de les Injuries. Es va celebrar una missa cantada a l’esglesia del Convent de les Carmelites, junt a les Torres de Quart, i desprès el dinar de germanor va tenir lloc a l’Hotel NH Center, junt a l’estació d’autobusos.
L’actuació per part de la coral va ser magnífica, i a mi personalment, se’m van posar els pels de punta quan van interpretar l’himne a la Mare de Deu de les Injuries.
Des d’estes línies voldria aprofitar per a felicitar tant a la Presidenta de la Colònia con al seu marit per la bona organització de l’acte, molt entranyable i emotiu, on es té l’oportunitat de que tant Callosins residents a Callosa com a València es puguen retrobar. Els desitge que seguisquen al front de la Colònia per molts anys més.
Per la meua part, és la tercera vegada que assistisc a esta Festa. La primera ja fa molts anys, quan era membre de la Junta Rectora de la Associació de Moros i Cristians. La segona l’any passat, estrenant càrrec de Regidor del nostre Ajuntament. I la tercera enguany. Per a mi és tot un honor formar part de la comitiva de la Corporació Municipal i concretament representat al meu partit el BLOC Nacionalista Valencià.
La Ciutat de València és la capital del nostre País Valencià. El Cap i Casal de l’antic Regne de València. A més he passat sis meravellosos anys de la meua vida en esta ciutat, durant els meus estudis, i per estos motius sempre que puc aprofite la més mínima oportunitat per a tornar a visitar-la, i si pot ser amb tan grata companyia i per a honorar a la nostra Patrona, millor que millor.

Cèsar Ferrando i Sanchis
Regidor de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià

No hay comentarios: